KØKKEN
Økologi, bæredygtighed & fællesskab
Hos VGI-køkkenet skaber vi velsmagende og bæredygtige måltider, der støtter både elevernes trivsel og vores fælles miljø. Eleverne deltager aktivt i madlavningen, hvor de får indsigt i sunde råvarer og bæredygtige principper, som de kan tage med sig videre.
Vores køkkenpersonale er en integreret del af skolens hverdag; de deltager både i fællesture og valgfag, hvilket styrker fællesskabet og skaber en tryg atmosfære. Samtidig arbejder vi på at mindske madspild og tilberede CO2-neutral mad.
Med vores sølvmærke i økologi vælger vi mange økologiske råvarer, men altid med fokus på sundhed, bæredygtighed og fællesskab.
økologi
Køkken med sølvmærke i økologi
fokusområder
CO2-neutral mad og minimering af madspild
Engagement
Elevdeltagelse i madlavningen
Køkkenpersonalet deltager i fællesture og valgfag