Faciliteter

Kunstgræs

Med en flot kunstgræsbane, placeret kun 100m fra skolen, gør at vi kan spille fodbold udendørs hele året rundt. Banen er generation 5 og anlægget har 8 lysmaster med certificeret halogenlys, som gør, at banen kan benyttes på alle tider af døgnet og hele året. Kunstgræsbanen er udstyret med:

- 4 stk. 11-mandsmål
- 4 stk. 7-mandsmål
- 6 stk. 5-a-side mål.
- 1 stk. M-station rebounder

Fodboldbaner

I forlængelse af vores haller ligger vores to flotte græsfodboldbaner. I læ af træerne og med god pleje af underlaget, giver det de bedste forudsætninger for god fodbold. Her spiller vi i forårs- og sommermånederne eller så længe underlaget tillader det. Derudover bruges de til afvikling af ØM eller DM stævner i løbet af året. Arealet består af:

- 2x 11-mandsbaner 
- 4x 7-mandsbaner

Hal A

A for Arena. I denne nybyggede hal fra 2015, er der plads til 600 tilskuere på langsidetribunen. Det er her vi afholder vores gymnastikopvisninger, spiller håndboldkampe og afvikler større stævner. Hallen er udstyret med et topmoderne lydsystem med kraftig subwoofer, bluetooth og et stort dynacord anlæg. Hallen består af:
- 1 håndboldbane
- 7 badmintonbaner
- 3 volleybaner
- 1 tennisbane

Hal B

B for Boldspil. Denne hal fra 2009 bruger vi til alle former for boldspil. Håndbold, badminton, ultimate, futsal og andre sportsaktiviteter om aftenen. Der er plads til ca. 200 tilskuere på de tilhørende standtribuner. Derudover har hal B tilknyttet 4 omklædningsrum og et cafeteria, som bliver brugt, når der afvikles håndboldkampe eller indendørsturneringer i weekenderne. 

Springcenter

Vores springcenter består af: 
2x nedgravede stortrampoliner
2x hæve-sænke springgrave
15 m Airtrack+ & 2x 7,5 m Airtrack+
Fliptracks, luftkiler & 3x3m luftfelt
2x dorado minitrampoliner samt diverse måtter og redskaber.

Hallen bliver derudover brugt til basket og bordtennis.

Spejlsal

I vores Spejlsal danser vi alt lige fra hip-hop og house, til moderne dans og rytmisk gymnastik. Med en væg beklædt af spejle, gør at du at du kan se dig selv og dem du danser med. Spejlsalen er udstyret med et stort lydanlæg, hvilket gør at du kan mærke bassen og høre dybden i musikken.

Styrkerum

I vores styrkerum har du de bedste forudsætninger for at træne din krop, genoptræne efter en skade eller øge din kondition. Styrkerummet er udstyret med følgende: Et stort udvalg af frivægte, kettlebelts, smithstativ, squat stativ, benpresmaskine, pulldown maskine, cablecross maskine, 2 romaskiner, 2 crosstrainer, 2 motionscykler og diverse elastikker og medicinbolde.

Musik

Vores musiklokale har alt hvad du skal bruge. Trommer, diverse slagtøj, elektriske-, western- & spanke guitars, bas, keyboard, forstærkere, stort lydanlæg samt et helt nyt lydstudie og produktions rum.

Beachbane

Ved siden af vores to haller, har vi en nyanlagt beachbane med vasket strandsand. Her er der mulighed for beachvolley på 2 baner, beach-håndbold/beach-fodbold på 5-mandsmål eller slappe af på de omkringliggende græsarealer.

Tennisbaner

Ved siden af vores kunstgræsbane ligger 2 grus tennisbaner. Skolen tilbyder ikke tennisundervisning, men du kan som elev benytte dig af disse i fritiden eller om aftenen i forår/sommer perioden.  

Spinning

I vores spinningslokale har vi 14 moderne spinningscykler som bruges til vores spinnings valghold. Derudover har du altid mulighed for at benytte dem, hvad enten du ønsker at komme i bedre form eller som genoptræning efter en skade. Lokalet har også et godt lydanlæg, som giver træningen en masse energi.

Kreativ

I vores kreativ lokaler har du mulighed for at udfolde dine kreative evner. Du kan arbejde med: Stof, garn, perler, maling, læder, papir, filt, glas og meget mere. Kreativ råder over symaskiner og et stort udvalg af forskellige materialer som bruges i undervisningen eller i fritiden om aftenen.

Foredragssal

Vores foredragssal er udformet som et amfiteater hvor vi i bløde sæder afholder vores morgensange, sangtimer, fortælletimer og foredrag. Den benyttes derudover som biograf til film i weekenden eller som storskærm til landskampe. Foredragssalen er topmoderne, med storskærmsprojektor, god lyd og selvfølgelig et stort flygel, til at akkompagnere vores fællessang.

Fysik

Skolen råder over 2 fysiklokaler. Her er alt hvad der skal bruges til at eksperimentere og afprøve forsøg i både fysik, kemi og biologi. Derudover bruges lokalerne til undervisning, med gruppeborde og smartboards.

Køkken

Efter en totalistandsættelse af køkkenets lokaler i 2016, er der optimale forhold til at lave lækker mad til skolens elever. Med stort køle, frys og tempererings skabe, kan køkkenet lave mad fra friske råvarer. Vores køkken har på nuværende tidspunkt fået tildelt både en elitesmiley og sølvmærke i økologi.

Opholdsstue

Rundt på de forskellige gange, findes der opholdstuer som eleverne kan hygge sig i. De fleste opholdstuer er indrettet med store fladskærme og sofaer, så der er mulighed for film og playstation. Andre opholdstuer har poolbord, bordfodbold eller hyggekroge.

Pejsestue

I vores pejsestue har du mulighed for at hygge foran kaminen, udfordre dine venner i alverdens brætspil eller se film i weekenden. Pejsestuen har 3 store sofaer, hvor du kan slæge dig og et klaver hvor du kan give et nummer.

Shelterplads

Nede i skolens skov, har vi en anlagt friluftsplads. Her findes der 2 shelters, bålsteder, rafter til at bygge med og brænde, så der kan laves bål. Her holder frilufts valgfaget til, men bruges også i weekender til at overnatte i det fri.

Spisesal

I spisesalen, har vi plads til at bespise alle 184 elever. Her bliver der serveret morgen-, middags- og aftensmad. Spisesalen bliver løbende dekoreret med forskellige malerier, som skaber en hyggelig atmosfære. Derudover er den udstyret med et lydanlæg, som gør det nemt at give beskeder eller spille musik til arrangementer.

Undervisningslokaler

Skolen råder over 9 undervisningslokalet, placeret tæt på hinanden. Det gør at eleverne kommer hinanden ved i undervisningstiden og kan arbejde på tværs af klasser. Alle lokaler er udstyret med smartboards, højtalere, projektorer og wifi. Derfor foregår det meste af undervisningen interaktivt og via computer.

Værelser og Gange

På VGI er der 7 forskellige gange. Øverste, Nederste, Asgård, Olympen, Rød, Gul og Mælkevejen.
Her findes der både 2-mands, 3-mand og 4-mands værelser. Værelserne er indrettet forskelligt, hvilket giver en god diversitet og charme. Gangene er enten blandet eller opdelt med piger og drenge. Der er kønopdelte bade og toiletter til fælles brug.


2018 Bang-Vester