Menu

" … og så er der de obligatoriske gymnastiktimer. Jeg er ikke god til det, men vil virkelig gerne lære det. Og så synes jeg det er rigtig fedt, at der er en sportsgren, som vi alle er fælles om! "
Rikke, 16 år
Forside_2

Nyheder

  KOM OG SE VORES SKOLE!

  11-04-2018

  Vores næste besøgsdag er:

  Søndag d. 16. september 2018 kl. 10.00
   

  Skolens ledere fortæller om skolen i foredragssalen kl. 10. Derefter bliver du vist rundt på skolen af vores elever og slutter i spisesalen, hvor der er mulighed for en samtale med en lærer.
  Til skoleåret 2018/19 har vi på nuværende tidspunkt ikke flere ledige pladser. Til skoleåret 2019/20 og 2020/21 har vi kun ledige pladser i 9. klasse. På de efterfølgende årgange har vi ledige pladser i både 9. og 10. klasse.

  Hvis du evt. er interesseret i at gå på VGI el. komme på en venteliste - ring til skolens kontor på tlf. 86486065 el. skriv på kontor@vgi.dk for at høre nærmere!

  Du skal regne med, besøget hos os varer ca. to timer. Vi glæder os til at se dig!
   

   
  Vi har 180 elever, fordelt på to 9. klasser og seks 10. klasser. 
  Vores niveaudelte undervisning og høje faglige niveau udfordrer dig der hvor du er.
  Håndbold, fodbold, badminton, gymnastik og musik på højt niveau med dygtige lærere.

  Vores skole er ikke linjeopdelt og du sammensætter derfor dit helt eget skema. Du kan f.eks. vælge både håndbold, fodbold og musik på seriøst niveau.
  VGI er også: god tone, sund mad, venskaber og ansvar for hinanden.
  Vores faciliteter omfatter kunstgræs-stadion, to græsbaner, to opvisningshaller, springcenter, spejlsal, beach-håndbold, fodbold- og volleyanlæg, stor biograf-foredragssal, rumlige og moderne klasseværelser, lys og god spisesal. Vores elever bor på 2-,3- og 4-sengs værelser.

Galleri

Kalender