Menu

" Fællesskabet med mine værelses-, klasse- og sportskammerater betyder meget for mig. Det er det bedste ved at gå på VGI! "
Isabella, 15 år
Forside_1

Nyheder

  Kom og se vores skole!

  23-04-2017

  Vores næste besøgsdag er:

  Onsdag d. 11. april 2018
  kl. 19.00


  Skolens ledere fortæller om skolen i foredragssalen kl. 19. Derefter bliver du vist rundt på skolen af vores elever og slutter i spisesalen, hvor der er mulighed for en samtale med en lærer.

  På nuværende tidspunkt har vi kun få ledige pladser i 9. klasse til skoleåret 2018/19 samt ledige pladser de efterfølgende skoleår!
  I 10.klasse har vi venteliste for piger og drenge for skoleåret 2018/19 og 2019/20 samt ledige pladser de efterfølgende årgange. Vi skriver gerne op på ventelisterne til 10. klasse.

  Du skal regne med, besøget hos os varer ca. to timer. Vi glæder os til at se dig!

   

   
  Vi har 180 elever, fordelt på to 9. klasser og seks 10. klasser. 
  Vores niveaudelte undervisning og høje faglige niveau udfordrer dig der hvor du er.
  Håndbold, fodbold, badminton, gymnastik og musik på højt niveau med dygtige lærere.

  Vores skole er ikke linjeopdelt og du sammensætter derfor dit helt eget skema. Du kan f.eks. vælge både håndbold, fodbold og musik på seriøst niveau.
  VGI er også: god tone, sund mad, venskaber og ansvar for hinanden.
  Vores faciliteter omfatter kunstgræs-stadion, to græsbaner, to opvisningshaller, springcenter, spejlsal, beach-håndbold, fodbold- og volleyanlæg, stor biograf-foredragssal, rumlige og moderne klasseværelser, lys og god spisesal. Vores elever bor på 2-,3- og 4-sengs værelser.

Galleri

Kalender