Menu

" Man kan spille en masse fodbold og håndbold, hvis det er det man vil. Men man kan også have helt andre fag. Der er plads til os alle sammen på VGI, bare vi kommer med det bedste vi har! "
Morten, 16 år
Forside_4

Nyheder

  Kom og besøg os på Efterskolernes Dag!

  11-04-2018


  Søndag d. 30. september 2018 mellem kl. 13-17.

  På Efterskolernes Dag fortæller skolens ledere om skolen i foredragssalen kl. 13.00, kl. 14.00 og kl. 15.30. Derefter bliver du vist rundt på skolen af vores elever og slutter i spisesalen, hvor der er mulighed for en samtale med en lærer.

  På nuværende tidspunkt har vi ledige pladser i 9. klasse allerede til skoleåret 2019/20 og alle efterfølgende år!

  I 10. klasse har vi venteliste for både piger og drenge for skoleåret 2019/20 og 2020/21 samt ledige pladser de efterfølgende årgange. Vi skriver gerne op på ventelisterne til 10. klasse.

  Vi glæder os til at se dig!


   
  Vi har 180 elever, fordelt på to 9. klasser og seks 10. klasser. 
  Vores niveaudelte undervisning og høje faglige niveau udfordrer dig der hvor du er.
  Håndbold, fodbold, badminton, gymnastik og musik på højt niveau med dygtige lærere.

  Vores skole er ikke linjeopdelt og du sammensætter derfor dit helt eget skema. Du kan f.eks. vælge både håndbold, fodbold og musik på seriøst niveau.
  VGI er også: god tone, sund mad, venskaber og ansvar for hinanden.
  Vores faciliteter omfatter kunstgræs-stadion, to græsbaner, to opvisningshaller, springcenter, spejlsal, beach-håndbold, fodbold- og volleyanlæg, stor biograf-foredragssal, rumlige og moderne klasseværelser, lys og god spisesal. Vores elever bor på 2-,3- og 4-sengs værelser.

Galleri

Kalender