Forældrebrev

Herunder kan du downloade de forældrebreve, som er udsendt i løbet af skoleåret.

                                                                                                                                                             Vivild d. 5/2-2020 
Kære forældre     

Vi er nu kommet igennem januar måned, og vi er mange der spejder ud i horisonten efter varmere dage… eller i hvert fald solskinsdage. Traditionen tro er denne periode præget af perioder med influenza eller andre sygdomme, og især hen over de sidste 2 uger har Birkely (vores ”sygehus”) været ret fyldt op. Vi håber på, at de længere dage og foråret hjælper på det. Den sidste uge var meget ramt, med ca. 50 syge elever hjemme og på skolen. 

Lige efter juleferien gik turen jo til Norge. Vi havde en helt igennem fantastisk tur, hvor der blevet grinet og stået en helt masse på ski. Det var en stor fornøjelse at være afsted, med en gruppe glade, positive og energiske elever. Der var meget få skader. To kraveben og en brækket lillefinger – med ca 220 mennesker afsted er det billigt sluppet, selv om det selvfølgelig var super træls for de ramte elever. 

Nu er vi for alvor gået i gang med arbejdet omkring årets gymnastikopvisning. I skrivende stund er eleverne i 9. kl og alm 10. kl. i gang med Projektopgave og OSO, og ugen er delt op så dagene vil veksle mellem gymnastiktræning og bogligt arbejde. Der bliver arbejdet på højtryk frem mod gymnastikopvisningerne – både piger og drenge sammen og hver for sig. Efter vinterferien fortsætter det intense arbejde med gymnastikken og i marts måned skal eleverne så for alvor prøve deres kunnen af. Nederst i brevet kan I se alle datoer for de forskellige opvisninger. De præcise tidspunkter får I, når vi nærmer os. 
Det er helt sikkert nogle trætte unge mennesker I får hjem d. 7. feb., som nok trænger til en velfortjent ferie. Eleverne kan hentes allerede fra kl. 14.15 på fredag. 
Studie10-eleverne er lige gået i gang med deres projekt. I den forbindelse vil jeg lige minde om, at I har fået en besked om virksomhedsbesøg. Er man Studie10-forældre kan man liiige læse den igen. Den er sendt i Viggo af Kristina Vonsild Andersen d. 23. jan. kl 08.51 
Onsdag efter vinterferien er der ØM i håndbold på Hald Ege efterskole. I den forbindelse er der nogle elever, der skal møde tidligere ind søndag d. 16/2 i uge 7. Eleverne ved selv besked, og har fået tiderne i Viggo. En spændende dag, hvor der også spilles om kvalifikation til DM for efterskoler. Vi krydser fingre  
De elever, der ikke skal til ØM, skal på tur ud af huset. Den går i år til Århus, hvor de blandt andet skal på Moesgaard museum. 
Inden ferien vil I modtage en invitation samt program for den obligatoriske forældredag søndag d. 15. marts. Der kommer også en indbydelse til bedsteforældredagen onsdag d. 8. april. Reserver datoerne nu - hvis det da ikke er allerede er sket  - og giv bedsteforældrene besked om det samme. 
På personalesiden er der også sket noget. Rene Friis er sygemeldt grundet personlige omstændigheder til og med uge 8. Han er UU-vejleder, og for at sikre at alle elever får en snak med en vejleder, tager de andre vejledere over. Det samme gælder for hans familiegruppe, hvor vi også sørger for, at der er en voksen omkring dem. Janne Byskov har søgt nye udfordringer. Derfor stopper hun på VGI ved udgangen af februar. Vi sørger selvfølgelig for, at hendes opgaver hele vejen rundt bliver varetaget godt af nogle andre i ”huset”. Der starter også en ny musiklærer d. 1. marts. Hun hedder Ingeborg Kristensen og har været lærer på Sølystskolen i Århus i 11 år. Hun bliver også ny dansklærer i 9. klasserne. 
Vi glæder os til at vise jer, hvad de unge mennesker har fået lært 
På hele skolens vegne De bedste hilsner fra ledelsen Poli, Mette og Jan 

           
Forældrebreve skoleåret 2019/20:
 

2018 Bang-Vester