Forældrebrev

Herunder kan du downloade de forældrebreve, som er udsendt i løbet af skoleåret.

Kære forældre                                                                                                                            Vivild d. 1/2-2019

Vi er nu kommet igennem januar måned, og vi er mange der spejder ud i horisonten efter varmere dage.
Traditionen tro er denne periode præget af perioder med influenza eller andre sygdomme, og især hen over de sidste 2 uger har Birkely (vores ”sygehus”) været ret fyldt op. Vi håber på at de længere dage og foråret hjælper på det.

Eleverne gør på skift rent på fællesområder om morgenen. Vi har været nødt til at lukke af for indenbyrdes byt, da byttene tog overhånd, og det som følge deraf var svært at gennemskue, hvem der evt. manglede, når rengøringstjansen skulle udføres. Der ud over har der været enkelte elever, der har tjent en ekstra skilling på at tage andres rengøring. Det er selvfølgelig ikke noget, vi kan bakke op om, og skulle med det nye tiltag have dæmmet op for den del også.

Lige efter juleferien gik turen jo til Norge. Vi havde en helt igennem fantastisk tur, hvor der blevet grinet og stået en helt masse på ski. Det var en stor fornøjelse at være afsted, med en gruppe glade, positive og energiske elever.

Nu er vi for alvor gået i gang med arbejdet omkring årets gymnastikopvisning. Der bliver arbejdet på højtryk – både piger og drenge sammen og hver for sig. Efter vinterferien fortsætter det intense arbejde med gymnastikken og i marts måned skal eleverne så for alvor prøve deres kunnen af. Nederst i brevet kan I se alle datoer for de forskellige opvisninger. De præcise tidspunkter får I, når vi nærmer os.

Næste uge bliver en uge med fuld fart på. Dagene vil veksle mellem gymnastiktræning og arbejde med st10- projekter/OSO/projektopgaven. Så det er helt sikkert nogle trætte unge mennesker I får hjem d. 8 feb., som nok trænger til en velfortjent ferie. Eleverne kan hentes til normal tid kl. 14.45.

Onsdag efter vinterferien er der ØM i håndbold på Hald Ege efterskole. I den forbindelse er der nogle elever, der skal møde tidligere ind søndag d. 17/2 i uge 7. Eleverne ved selv besked, og har fået tiderne i Viggo. En spændende dag, hvor der også spilles om kvalifikation til DM for efterskoler. Vi krydser fingre. De elever, der ikke skal til ØM, skal på tur ud af huset. Den går i år til Århus, hvor de blandt andet skal på Moesgaard museum.

Efter ferien vil I modtage en invitation samt program for den obligatoriske forældredag søndag d. 17. marts. Der kommer også en indbydelse til bedsteforældredagen onsdag d. 17. april. Reserver datoerne nu - hvis det da ikke er allerede er sket - og giv bedsteforældrene besked om det samme.

Opvisninger:
8. marts Venskabseftermiddag med Tirstrup og Onsild Vivild 12-16
8. marts Lokalopvisning Lystrup - Aften
15. marts VIF-opvisning
16. marts ingen opvisninger
17. marts Forældredag
21. marts Ny-Elevaften Vivild
22. marts UNDERVISNINGSFRI dag
24. marts Lokalopvisning Frem Skørping 13.00
24. marts DGI Østjylland Juniordag Aarhus mellem 14-17
29. marts Molsskole
29. marts Hornslet Skole
29. marts DGI Nordjylland Junior/Voksen Hobro
30. marts Gymnastikgalla Hammel
31. marts Lokalopvisning Mørke Kl. 12
1. april UNDERVISNINGSFRI dag
6. april Gl. Elevdag Vivild Formiddag
16. april Gigantium Aalborg Hele dagen
17. april Bedsteforældredag Vivild - Eftermiddag

Vi glæder os til at vise jer, hvad de unge mennesker har fået lært.

På hele skolens vegne
De bedste hilsner fra ledelsen Poli, Mette og Jan    
                                                                                                                                                 
Tidligere forældrebreve

2018 Bang-Vester